Yteffektiv lösning för fibernätens platsbrist

12-03-2021

Dela på sociala medier

Micropol lanserar nu deras stapelbara ODF Lightframe Modular. Den nya ODF Lightframe Modular är framtagen för att möta framtidens behov. Då platsbrist fortsätter vara en utmaning i takt med att fibernäten expanderar, är Lightframe Modular en yteffektiv lösning för flera fiberkopplingar i noder och datacenters.

Lightframe Modular är stapelbar i flera höjdenheter och bygger 1HE, vilket gör att den är platsbesparande.

Lightframe Modular är designad för att spara tid, då bakstycket på lådan är förmonterad. Behöver bakstycket avlägsnas för kabelintag tas det enkelt bort. Kabelskyddet fixeras med hjälp av enheten ovanför, alternativt av locket.

Lådan är designad med sarg för att hålla fibern på plats, samt för uppmärkning med märkmaskin (t.ex. dymo brother).

Lightframe Modular är utrustad med skräddarsydda plasthylshållare, som gör att installatören enkelt kan svetsa utanför boxen och sedan slinga in fibern i lådan. Plasthylshållarna kan placeras ut efter behov för att minska belastning och slitage på fibern. Detta innebär också att inga svetskassetter är nödvändiga i lådan.

Genom leverans i fyra olika varianter och skräddarsydd numrering på fronten (lodrätt eller horisontell markering) möter Lightframe Modular de flesta av marknadens behov.

This site is registered on wpml.org as a development site.