Pamica förvärvar majoriteten i Fibertjänst

02-10-2018

Dela på sociala medier

Pamica 2 AB och medinvesterare har förvärvat Fibertjänst som arbetar med utveckling av tjänster i bredbandsnät. Fredrik Lerigon, som varit vd för Fibertjänst sedan 2015, kvarstår i denna roll. Transaktionen innebär ingen förändring för Fibertjänsts kunder eller leverantörer.

”Telekommarknaden befinner sig i en konsolideringsfas i samband med att den storskaliga utbyggnaden av fiber är i det närmaste färdig och erbjudanden inom mobiltelefoni, bredband, telefoni, och TV smälter samman. Nästa steg är tjänsteutveckling på befintliga infrastrukturer och där tror vi att Fibertjänst satsning inom omsorgssektorn är mycket spännande”, kommenterar Jan-Olof Svensson, vd för Pamica.

”Fibertjänst har idag en liten organisation med duktiga medarbetare som alla har lång erfarenhet av telekombranschen. I samband med att fiberutbyggnaden nu är i absoluta slutfasen så kommer vi att fokusera allt mer på framtidens tjänster, framförallt inom omsorgssektorn. Här tror vi att Pamica är en perfekt partner för oss”, kommenterar Fredrik Lerigon, vd för Fibertjänst.

Fibertjänst förvärvas från dess grundare och ledning. Säljarna av Fibertjänst ingår som ägare i det nya ägarbolaget. För ytterligare information:

Fredrik Lerigon
Fibertjänst Sverige AB
fredrik.lerigon@fibertjanst.se
+46 705 29 74 15

Läs mer om bolagen på:
www.fibertjänst.se
www.pamica.se

This site is registered on wpml.org as a development site.