Ny VD till Cupola

15-01-2019

Dela på sociala medier

Vid årsskiftet kliver Christopher Evers in som ny VD i Cupola AB. Christopher kommer närmast från en treårig sejour som VD på HUBER Packaging International i Tyskland

För drygt en månad sedan valde Fredrik Weiss att kliva av VD-posten för att fullt ut kunna fokusera på försäljning i rollen som försäljningschef i Cupola-koncernen. Grundaren och delägaren Stefan Johansson klev in som tillförordnad VD – en roll som han behåller t.o.m. årsskiftet då Christopher Evers tar över rollen som VD. Christopher har 20 års erfarenhet som Koncernchef bland annat för för Kemetyl Packaging Group och Emballator Metal Packaging Group och bidrar främst med starkt blickfång på sälj- och marknadsutveckling samt djup erfarenhet av internationell expansion. ”-Jag ser fram emot att utveckla Cupola-koncernen tillsammans med medarbetare och ägare till en den ledande samarbetspartnern och leverantören av brandsäkerhetsprodukter och tjänster till den nordiska marknaden med fokus på kundnöjdhet och lönsamhet”, förklarar Christopher.

Styrelseordföranden Lasse Träff kommenterar: ”Vi kan med stor tillfredställelse och glädje meddela att vi rekryterat en ny VD till Cupola, Christopher Evers. Christopher har en lång och gedigen erfarenhet att leda bolag med målsättning att växa med god lönsamhet. Styrelsen är mycket glada att vi lyckats rekrytera Christopher och bedömer att han har de egenskaper som Cupolas nya VD behöver.”

Frågor kring pressreleasen besvaras av:

Christoffer Edgren
Marknadschef Cupola AB
Tel: 0708 – 34 28 95
E-post: christoffer.edgren@cupola.se

 

This site is registered on wpml.org as a development site.