Ny VD på Beans in Cup

05-10-2018

Dela på sociala medier

Styrelsen har nöjet att meddela att vi nu är klara med rekrytering av ny VD.

Vi vill börja med att tacka Carl Renström för sin korta men både uppskattade och mycket viktiga insats för bolaget under den kritiska period vi befann oss i våras och somras.

Beans in Cup`s nya VD heter Johan Åberg och hans första dag hos oss blir måndagen den 1 oktober.

Styrelsen har drivit en rekryteringsprocess med hjälp av extern part. I den processen har vi genomlyst ett antal mycket kompetenta kandidater. Johan kommer med lång och bred erfarenhet från att leda och utveckla bolag. Den resan har för hans del handlat om VD uppdrag under många år på bl.a Bauhaus, Jula och KappAhl. Att Johan besitter den typ av ledarskap som vi efterlyser för Beans in Cup’s fortsatta resa är vi övertygade om.

”Jag ser fram emot en spännande och fortsatt utmanande resa tillsammans med hela gänget på Beans in Cup. Beans in Cup är idag en av marknadsledarna och har en stark plattform inom sin bransch med potential att växa ytterliga. Jag är övertygad att driva dess potential och många andra utvecklingsområden vidare samt hur vi ytterliga kan förstärka vårt erbjudande till vår kund, säger Johan Åberg tillträdande VD.”

Vi hälsar Johan varmt välkommen till oss!

Anders Sessler

Styrelseordförande Beans in Cup

This site is registered on wpml.org as a development site.