Micropol tecknar distributörsavtal med Sparklight för den franska försvarsmarknaden

30-08-2021

Dela på sociala medier

En viktig del av Micropol Fiberoptics långsiktiga strategi är att växa deras nätverk av internationella distributörer och partners. Det senaste tillskottet är Sparklight-France, en specialist inom ruggad kommunikation, baserat i La Goulière.

Frankrike är en av de största försvarsmarknaderna i Europa och man har stadigt ökat sina investeringar i försvar och säkerhet, både i material och operationell förmåga. Naturligtvis är det en viktig målmarknad för oss och vi är mycket nöjda över att Sparklight-France kommer att representera oss i Frankrike”, säger Micropols VD, Peter Ljungkvist.

”Med sitt breda och avancerade sortiment av expanded beam-kontakter, är Micropol den perfekta partnern för en one-stop-shop, med allt som den franska försvarsmarknaden behöver inom fiberoptik. Tack vare sin höga kvalitet och korta produktionsledtider, kompletterar Micropol Sparklights erbjudande inom elektronisk- och fiberoptisk kommunikation”, säger Michel Hello, VD på Sparklight-France.

Om Sparklight: Sparklight har mångårig expertis inom elektronik och fiberoptik och erbjuder kundanpassade lösningar till den franska telekom- och försvarsmarknaden.

Läs mer om Spraklight-France r

This site is registered on wpml.org as a development site.