Micropol tecknar avtal med SACA Europe om representation i Östeuropa

16-11-2020

Dela på sociala medier

Som en del av Micropol internationella expansion har Bolagets distributör i Turkiet, SACA Elektronik, utsetts till att representera Micropol i Östeuropa.

“Från första stund och under hela vår affärsrelation, har SACA Elektronik varit mycket imponerade över produkter, lösningar och teknikkunnande hos Micropol”, säger Cemal Alpay, CEO för SACA Group. “Vi är väldigt nöjda för möjligheten att representera Micropol i Östeuropa”.

“Saca Elektronik har representerat Micropol på ett väldigt professionellt sätt i Turkiet. Vi är övertygade om att de kommer att kunna ta marknadsandelar även i denna del av Europa”, säger Micropols CEO Peter Ljungkvist.

Om SACA Group: SACA Elektronik har mer än 30 års erfarenhet av att förse den turkiska försvars-, flyg-, transport- och industrimarknaden med ett brett utbud av produkter och tjänster. Det senaste i raden av SACA Groups aktiviteter för att utöka sin geografiska täckning, är det nyligen etablerade bolaget SACA Europe. SACA Europe är baserat i Nederländerna, med huvudsaklig inriktning mot distribution.

Läs mer om SACA Group här

This site is registered on wpml.org as a development site.