InCup Norr ingår från 1 juni i Beans in Cup

28-06-2019

Dela på sociala medier

Från och med 1 juni i år ingår inCup Norr i Beans in Cups verksamhet. Målet med förvärvet, som skett tidigare, är att etablera sig som än starkare aktör mot kunder i norra Sverige.

”Det är med stor glädje vi välkomnar inCup Norr in i Beans in Cup. Med Raymond Torgrimson som platschef känns detta mycket bra. inCup Norr har lång och gedigen erfarenhet av branschen och tillsammans med deras driv passar detta in mycket väl hos oss. Vi välkomnar dem varmt in i vårt företag” säger Johan Åberg, VD på Beans in Cup.

”Det var dags för oss att bli en del av hela Beans in Cup. Att vi nu ingår på riktigt i verksamheten innebär att vi får en starkare plattform och kan skapa ett effektivare flöde mot kund. Och genom att effektivisera saker kan vi fokusera mer på våra kärnvärden”, säger Raymond Torgrimson, Platschef, tidigare inCup Norr.

Beans in Cup etablerades år 2017 genom en sammanslagning av tre olika, men ändå rätt så lika kaffebolag: Kaffebönan, Beans och inCup. Tillsammans finns en bakgrund inom kafferosteri, maskintillverkning och smakkoncept, vilket gör oss till den optimala kaffeleverantören inom kaffe till kontor. Vi ser till att våra kunder har det godaste kaffet, utifrån smak, hållbarhet och service.

Godaste kaffet på jobbet

Beans in Cup är en av Sveriges ledande aktörer inom kaffe på kontor och arbetsplatser och passionerade i vår strävan att erbjuda ett bättre kaffe på jobbet. Vi finns på 20 orter från Kiruna i norr till Malmö i syd med cirka 200 anställda.Kaffe är viktigt och vår vision är att det godaste kaffet ska finnas på jobbet. Vi optimerar kaffet på arbetsplatser i hela Sverige. Det gör vi genom professionalism. Vår kunskap och service gör att varje kund får en god upplevelse, både utifrån smak och hållbarhet.

Läs mer på www.beansincup.se

Kontakt: Linda Brandelius. Tel 070-3990757, e-mail: linda.brandelius@beansincup.se

This site is registered on wpml.org as a development site.