Husvård Group Norden AB förvärvar Rena Tak i Motala AB

16-09-2022

Dela på sociala medier

Efter en lyckad integration av bolagen finns nu en stark plattform att addera ytterligare affärsvolym till familjen. Husvård Group Norden AB gör sitt andra tilläggsförvärv och förvärvar Rena Tak i Motala AB. Genom förvärvet får Husvårdkoncernen en ytterligare affärsvolym och tillförd kompetens för fortsatt tillväxt och expansion.

Rena Tak i Motala AB erbjuder takrengöring och takmålning främst till villaägare och bostadsrättsföreningar men har även annan kommersiell verksamhet. Bolaget startade 2010 och har verksamhet med utgångspunkt i Motala, Örebro och Norrköping.

Rickard Carlsson och Dan Carlsson har ägt och bedrivit Rena Tak i Motala AB och kommer båda att fortsatt vara verksamma i Rena Tak i Motala AB, vilket blir ett helägt dotterbolag till Husvård Group Norden AB.

”Vi hälsar Rickard och Dan med team varmt välkomna till Husvård. Rickard och Dan har byggt upp sin verksamhet på ett mycket framgångsrikt sätt med kvalitet och profession. Vi ser ett fint tillskott av volym och kompetens och där vi med Rena Tak i Motala AB kan bredda Husvårds tjänsteerbjudande, geografi och målgrupp,” säger Åsa Keller, ordförande i Husvård Group Norden AB.

”Vi ser fram mot ett spännande samarbete med framför allt Takteam, som vi under många år respekterat och beundrat. Vi tror mer på att hjälpas åt än att vara konkurrenter och kan vi också få synergier med både Eriks Fönsterputs och övriga företag i koncernen så ser framtiden mycket lovande ut,” säger Rickard Carlsson, VD i Rena Tak i Motala AB.

För ytterligare information kontakta:

Åsa Keller, Ordförande Husvård Group Norden AB
asa.keller.wannem@gmail.com
Rickard Carlsson, VD Rena Tak i Motala AB
rickard.carlsson@renatak.nu

This site is registered on wpml.org as a development site.