Husvård Group Norden AB förvärvar Rena Fönster Sverige AB

08-09-2022

Dela på sociala medier

Efter en lyckad integration av bolagen finns nu en stark plattform att addera ytterligare affärsvolym till familjen. Husvård Group Norden AB gör sitt första tilläggsförvärv och förvärvar Rena Fönster Sverige AB med verksamhet inom fönsterputs. Genom förvärvet får Husvårdkoncernen en ytterligare affärsvolym och tillförd kompetens för fortsatt tillväxt och expansion.

Rena Fönster Sverige AB erbjuder fönsterputs till både konsument och företag. Bolaget startade 2010 och har ett starkt varumärke i Helsingborg med omnejd. Sedan ett par år har verksamhet även startats upp i Stockholmsregionen.

Ola Gustafsson är ägare av Rena Fönster Sverige AB och kommer tills vidare att fortsätta driva bolaget, som blir ett helägt dotterbolag till Husvård Group Norden AB.

– Det är med stor glädje vi välkomnar Ola och hans verksamhet till oss. Vi ser ett fint tillskott av volym och kompetens genom förvärvet av Rena Fönster, där Ola med sin kunskap och erfarenhet blir ett tillskott att bredda Husvårds tjänsteerbjudande och målgrupp, och där vi tillsammans med andra dotterbolag i koncernen kan nå fina synergier, säger Åsa Keller, ordförande i Husvård Group Norden AB.

 – Vi ser fram emot framtiden som en del i Husvård Group där vi kan växa tillsammans och utveckla nya samarbeten på ett långsiktigt och hållbart sätt. Marknaden för hushållsnära tjänster ökar hela tiden och vi blir ett bra komplement till systerföretagen i koncernen säger Ola Gustafsson, VD och ägare i Rena Fönster Sverige AB.

För ytterligare information kontakta:

Åsa Keller, mobil 070-673 54 50, asa.keller.wannem@gmail.com
Ola Gustafsson, mobil 073-513 05 05, ola@rfpost.se

This site is registered on wpml.org as a development site.