Husvård Group Norden AB förvärvar Hallands fönsterputs AB

22-09-2022

Dela på sociala medier

Eriks fönsterputs i Sverige AB, som är ett helägt dotterbolag till Husvårdsgruppen, är idag marknadsledande i Sverige inom fönsterputs till privatpersoner. Efter 25 år sedan starten av Eriks fönsterputs har bolaget över 30 000 fönsterputsabonnenter och utför över 200 000 putsningar årligen. Bolaget har en fortsatt god tillväxttakt och lönsamhet med ambition att växa vidare i Sverige.

Hallands fönsterputs AB erbjuder fönsterputs främst till villaägare men har även en del kommersiella uppdrag. Bolaget startade som enskild firma 2017 och har verksamhet med utgångspunkt i Halmstad med även kunder i Halland. Ludwig Olsson har ägt och drivit Hallands fönsterputs AB och kommer efter förvärvet att fortsätta vara verksam tillsammans med Eriks fönsterputs i Sverige AB.

”Ludwig med anställda hälsas varmt välkomna till Husvårdsgruppen och Eriks fönsterputs. Ludwig har byggt upp sin verksamhet på ett mycket framgångsrikt och kundorienterat sätt i Halmstad med omnejd. Tillsammans kan vi utveckla våra verksamheter och nå gemensam framgång i Halland,” säger Åsa Keller, ordförande i Husvård Group Norden AB.

Efter en tid som företagare känns det nu väldigt spännande att få möjligheten att bli en del av ett större sammanhang. Jag är glad att få vara med på detta äventyr och ser förväntansfullt fram emot framtiden,” säger Ludwig Olsson, ägare av Hallands fönsterputs AB.

För ytterligare information kontakta:

Åsa Keller, Ordförande Husvård Group Norden AB
asa.keller.wannem@gmail.com

Ludwig Olsson, ägare Hallands fönsterputs AB
info@hallandsfonsterputs.com

This site is registered on wpml.org as a development site.