Comtel lanserar Micropol i Israel

20-09-2020

Dela på sociala medier

En av Micropols senaste internationella partner är Comtel Israel - en perfekt match. Comtel har effektivt introducerat Micropol på den israeliska marknaden genom en kombination av kampanjer, mässor och publiceringar.

Comtels marknadschef, Yafit Saranga, har framgångsrikt lyckats positionera Micropol på den israeliska marknaden, genom att använda ett brett spektrum av marknadsaktiviteter, från att översätta produktdatablad till hebreiska, till att få Micropol publicerat i ett antal tidskrifter, både fysiska och digital, t.ex. New-Tech och Israel Defense.

Micropol har ett stort bibliotek med bilder, filmer och kundreferenser som de har stöttat Comtel med, men Comtel har gjort det relevant för de israeliska kunderna.

”Vi tror att en kvalitetsleverantör som Micropol är den perfekta partnern för oss på den israeliska marknaden. Bara fantasin sätter gränser för vad vi tillsammans kan uppnå”, säger Yafit Saranga.

Comtel Israels säljteam har lång erfarenhet inom marknadsföring och försäljning till olika industrisegment. Yafit Saranga tillsammans med försäljningschef Kobi Ganon och Comtel Israels General Manager, Natan Saranga, tillsammans med kollegor på mässa i januari 2020 då Micropol introducerades.

Partnerskapet mellan Micropol och Comtel har redan resulterat i kontrakt både inom försvar och industrin för medicinteknisk utrustning.

”Vi är extremt nöjda över Comtel Israel”, säger Micropols VD Peter Ljungkvist. ”De kombinerar bransch- och ingenjörskunskap med hög professionalism inom försäljning och marknadsföring. Det passar verkligen perfekt för oss och vi ser fram emot att ytterligare öka vår marknadsandel i Israel med dem.”

 

 

 

This site is registered on wpml.org as a development site.