Beans in Cup rankat nummer 1 och enda leverantör till SKL KOMMENTUS gällande tillgänglighetsanpassade kaffeautomater

06-03-2019

Dela på sociala medier

‘- Tillgänglighetsanpassade automater omfattar ett brett område där det viktiga är att kunna erbjuda just den automat som det finns ett specifikt behov av säger Håkan Gustafsson, en av huvudpersonerna på Beans in Cup i upphandlingen med SKL. – Dessutom går det att kombinera olika behov på ett effektivt sätt, utan att göra avkall på smaken. Nu ska det bli mycket spännande att se hur de avropsberättigade kommunerna och landstingen kommer ta emot denna möjlighet att kunna tillgodose alla med en god kopp kaffe fortsätter Håkan Gustafsson.

Upphandlingen har pågått i ca 4 månader och även omfattat andra områden som nya automater, begagnade automater och vatten automater.

– Vi är oerhört stolta och glada att vara SKL:s val inom denna kategori säger Johan Åberg, VD på Beans in Cup. – Detta område ligger helt rätt i tiden och är något som, tillsammans med vårt starka miljötänk, ligger oss varm om hjärtat. Gällande hållbarhet arbetar vi aktivt inom flertalet områden och vi är även den enda rikstäckande aktören på marknaden som kan erbjuda en godkänd Svanenmärkt kaffetjänst och detta är naturligtvis också en viktig aspekt för SKL, fortsätter Johan Åberg.

Avtalet började gälla den 20 februari och gäller i 2 år framåt, med möjlighet till förlängning i ytterligare 2 år.

Godaste kaffet på jobbet

Beans in Cup är en av Sveriges ledande aktörer inom kaffe på kontor och arbetsplatser och passionerade i vår strävan att erbjuda ett bättre kaffe på jobbet. Vi finns på 20 orter från Kiruna i norr till Malmö i syd med cirka 200 anställda.Kaffe är viktigt och vår vision är att det godaste kaffet ska finnas på jobbet. Vi optimerar kaffet på arbetsplatser i hela Sverige. Det gör vi genom professionalism. Vår kunskap och service gör att varje kund får en god upplevelse, både utifrån smak och hållbarhet.

Svanenmärkt kaffetjänst på jobbet

Beans in Cup erbjuder en godkänd Svanenmärkt kaffetjänst. Visionen är att kunna erbjuda våra kunder en hållbar kaffetjänst i alla led.Det som ingår i Svanenmärkt kaffetjänst är en kaffemaskin godkänd av Svanen och certifierade produkter vilket innefattar både kaffe och ingredienser som te, choklad och mjölk. Alla leveranser till dig som kund är miljöanpassad och våra servicetekniker är godkända för Sparsam körning och använder endast godkända rengöringsmedel.

Läs mer på www.beansincup.se

Kontakt: Linda Brandelius. Tel 070-3990757, e-mail: linda.brandelius@beansincup.se

Beans in Cup är en av Sveriges ledande aktörer inom kaffe på kontor och arbetsplatser och vi är passionerade i vår strävan att erbjuda ett bättre kaffe på jobbet. Vår kunskap och service gör att varje kund får en god upplevelse, både utifrån smak och hållbarhet. Beans in Cup föddes 2017 genom att tre etablerade kaffebolag, Kaffebönan Handels AB, inCup AB och Beans AB gick samman till en kaffeleverantör. Vi finns på 20 orter från Kiruna i norr till Malmö i syd med cirka 200 anställda. Våra värdeord är smak, drift och hållbarhet och vi är den ända kaffeleverantören som kan erbjuda en godkänd Svanenmärkt kaffetjänst till kontor och företag.

Välj en fikalösning till jobbet som tar ansvar hela vägen!

This site is registered on wpml.org as a development site.