Beans in Cup lanserar nya Unity1+ tillsammans med Crem

05-09-2019

Dela på sociala medier

Beans in Cup är en av få utvalda leverantörer som nu lanserar den nya kaffe-maskinen Unity1+ tillsammans med Crem.

Unity1+ är ett världsunikt maskinkoncept som riktar sig mot målgrupper som önskar erbjuda sina kunder en riktig coffeeshop på kontoret och därmed ge både anställda, kunder och besökare en kaffeupplevelse som ger mersmak. Detta erbjuds genom tre separata smakteknologier som tillreder samtliga drycker på samma sätt som kravet är på en coffeeshop och därmed skapar välbalanserat bryggkaffe, riktig espresso med en ordentlig crema samt cappuccino skummad i rätt kvalité. Alla mjölkbaserade drycker får sitt unika mjölkskum vilket gör att man inte tummar på kvalitén i koppen på någon av dessa drycker.

Unity1+ har en display där menyn visas samt att displayen kan anpassas med olika budskap, både fast och rörligt, som därmed kan förmedla ett företags olika historier och budskap. Rengöringen av Unity1+ är enkel och smidigt och utförs genom bara en knapptryckning; lägg i en tablett och följ enkelt instruktionerna på skärmen.

Vi känner oss trygga och stolta över att Beans in Cup, som en av få leverantörer, valt att erbjuda vår nyaste innovation Unity1+ till sina kunder. Den är världsunik i sin kombination och täpper till det gap vi haft i vårt eget produkterbjudande och även generellt i kaffemarknaden, säger Jon Olsson, Director R&D på Crem. 

Vi är glada över att Crems fokus har varit att ta fram en maskin där den svarta koppen kaffe, bryggkaffet har fått stå i centrum. Vi har länge sett att flera kontor, bensinmackar och caféer kompletterar sina maskiner med en kaffebryggare, utifrån efterfrågan på en god kopp svart färskbryggd kaffe. Extra roligt att vi nu är en av de få utvalda att kunna erbjuda den till våra kunder, säger Joakim Berg, produktchef på Beans in Cup. – För oss är det viktigt att hela tiden jobba för att våra leverantörer utvecklar sina produkter för att bättre anpassa sig efter våra kunders behov. Detta tycker vi att Crem lyckats bra med i och med lanseringen av Unity1+, fortsätter Joakim Berg.

Beans in Cup geografiska täckning medför att Unity1+  från Crem nu kan beställas i hela vårt avlånga land. Läs mer om Unity1+ här.

This site is registered on wpml.org as a development site.