Beans in Cup fortsätter sin tillväxt och gör nytt förvärv

17-05-2021

Dela på sociala medier

Beans in Cup stärker sin position ytterligare genom att förvärva Dala Kaffeservice i Borlänge.

Målet med förvärvet är att etablera sig som en ännu starkare aktör i Dalarna med omnejd, inom segmentet kaffe på jobbet. Datum för övertagandet är 14 maj 2021. Övertagandet innebär Dala Kaffeservice flyttar in med sin kundstock i Beans in Cups befintliga lokaler i Borlänge.

-Det är med stor glädje vi välkomnar Dala Kaffeservice kunder till Beans in Cup. Vår förstärkta närvaro i Dalarna kommer bli till en fördel för alla och vi kommer som alltid se till att leva upp till våra kundlöften: smak, service och hållbarhet, säger Johan Åberg, VD på Beans in Cup.

-Vi har, sedan Dala kaffeservice grundades, haft ambitionen att bli en framträdande aktör som kaffeleverantör till företag i Dalarna. Med Beans in Cup som nya ägare öppnar sig fler möjligheter och vi är övertygade om att våra kunder kommer få en ännu bättre leverans av ”kaffe på jobbet”, nu när vi väljer att lämna över, säger Peter Andersson, tidigare ägare på Dala Kaffeservice

BEANS IN CUP

Beans in Cup är en av Sveriges ledande aktörer inom kaffe på kontor och arbetsplatser och vi är passionerade i vår strävan att erbjuda ett bättre kaffe på jobbet. Beans in Cup etablerades år 2017 genom en sammanslagning av tre olika kaffebolag. Tillsammans finns en bakgrund inom kafferosteri, maskintillverkning och smakkoncept, vilket gör oss till den optimala kaffeleverantören inom kaffe till kontor. Vi finns på 20 orter från Kiruna i norr till Malmö i syd med cirka 200 anställda. Kaffe är viktigt och vi vill att det godaste kaffet ska finnas på jobbet. Det gör vi genom professionalism. Vår kunskap och vårt engagemang gör att varje kund får en god upplevelse, både utifrån Smak, Service och Hållbarhet, som också ingår i vårt kundlöfte.

This site is registered on wpml.org as a development site.