13 000 Heimstaden-hushåll får TV från Sappa

13-04-2021

Dela på sociala medier

Nu är inkopplingen igång av Sappas TV-tjänst till Heimstaden hushåll. Tills årets slut ska ca 13 000 av fastighetsägarens svenska hushåll få TV från Sappa.

Hushållen kopplas in en fastighet i taget där våren 2021 är starten på ett flerårigt samarbete mellan Heimstaden och Sappa. Den nya TV-tjänsten innebär att hushållen får 16 digitala kanaler i HD-kvalitet, inkluderat i sin hyra.

— På Heimstaden har vi ett uttalat fokus på omtänksamma boenden där vi maximerar trivseln genom kundnära service kombinerat med moderna och hållbara fastighetslösningar. Digitaliseringen är definitivt en viktig aspekt i det och med Sappa stärker vi ”Heimkänslan” ytterligare för våra hyresgäster samtidigt som vi fortsätter ligga i framkant gällande digitala tjänster kopplat till våra bostäder, säger Pär Wallin, Head of IT och Peter Molander, Projektledare Systemteknik på Heimstaden.

Med basutbudet på TV:n i grunden får Heimstadens hyresgäster tillgång till hela Sappas produktportfölj och kan bygga sitt eget paket med TV-kanaler, streamingtjänster, bredband, wifi-tjänster med mera.

— Vi utvecklar ständigt vår bredd, för att våra kunder ska kunna göra det enkelt och samla sina tjänster hos en och samma leverantör. Våra senaste tillägg till vår portfölj blir antivirus och smarta hem-produkter som lanseras under våren, något vi tror kan göra vardagen smidigare för många, säger Hasse Svensson, VD på Sappa.

För Sappa är kunden alltid i högsta fokus, en värdering som Heimstaden speglar i hur de tar hand om sina hyresgäster och i utvecklingen av deras fastigheter.

— Heimstadens vision om att förenkla och förgylla kundernas liv går åt precis samma håll som vår vision om att vara Sveriges kundvänligaste företag. För två värderingsstyrda företag känns det som grunden till ett väldigt lyckat samarbete, säger Hasse Svensson, VD på Sappa.

This site is registered on wpml.org as a development site.