Bonhagen AB, som arbetar med helhetslösningar mot kontor, väljer att renodla sin verksamhet och fokusera ytterligare på IT-relaterade produkter och tjänster som är deras kärnverksamhet.

– Vi är måna om att våra kunder inom kaffe ska tas hand om på bästa sätt nu när vi väljer att renodla vår verksamhet mot IT. Vi ser att Beans in Cup AB är bäst lämpade för den uppgiften, säger Cecilia Engberg, VD på Bonhagen AB.

På Beans in Cup AB anser man att detta förvärv passar som hand i handske då kundstrukturen och tjänsteutbudet ligger väldigt nära Beans in Cups verksamhet.

– Vi är övertygade om att vi kommer att kunna ta hand om Bonhagens tidigare kaffekunder på bästa sätt och önskar dem varmt välkomna till oss, säger Rikard Hammar, VD för Beans in Cup AB.

Om Bonhagen AB

Bonhagen är ett Stockholmsbaserat företag som arbetar med helhetslösningar mot kontor. Bonhagen har kunder och partners över hela landet och levererar även lösningar internationellt. Bonhagen grundades 2008, finns representerade i Stockholm och Göteborg, har 15 anställda och omsätter 21 miljoner.

Om Beans in Cup AB

Kaffeleverantören Beans AB etablerades i Stockholm 2002 och har sedan dess utökat med Beans Väst AB, Kaffebönan Handels AB, och det interna finansbolaget Beans Finans AB.

Personalens kunskap om kaffe, kaffemaskiner, kundbehov och smak har varit en dominerande framgångsfaktor sedan starten. Konceptet Garanterad Smak är under ständig utveckling och har sen starten utgjort stommen i erbjudandet mot marknaden och resulterat i en mycket hög kundnöjdhet.

Beans in Cup AB bildades under 2017 genom sammanslagningen av Beansgruppen och inCup Sweden AB. Verksamheten finns representerad från Malmö i söder till Kiruna i norr och sysselsätter ca 200 personer som tillsammans omsätter ca 360 miljoner kr år 2017.

För frågor eller mer information, vänligen kontakta:

Beans in Cup AB
Rikard Hammar
070-321 69 50

Bonhagen AB
Johan Bjerhagen
076-635 04 11