Inom bara några dagar kommer abonnemangen finnas tillgängliga att köpa hos Sappa. Sappa kommer att erbjuda paketen Dplay Total, Dplay Live och Dplay Underhållning. 

Dplay – underhållning utan reklam

Discovery och Dplay erbjuder ett brett spektrum av kanaler, spännande program och färgstarka och populära profiler. Discovery samlar det bästa innehållet från några av Sveriges – och världens – största TV-kanaler, som Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, TLC, Animal Planet, Discovery Channel, Eurosport och många fler. Det betyder innehåll i världsklass, allt ifrån hisnande underhållning till gripande dokumentärer.

– TV-tittandet förändras, kompletteras med ett större användande av streamingtjänster så det är bra att vi erbjuder en allt bredare paketering av tjänster och erbjudande, för att möta efterfrågan och önskemål från våra kunder, säger Hasse Svensson, vd på Sappa.

Grönt ljus för Allsvenskan 

I Folkhälsomyndighetens presskonferens idag (2020-05-29) godkänner man att sportligorna får dra igång igen den 14 juni. Det innebär att Allsvenskan förväntas starta inom kort på Dplay.

– Det kommer bli en fantastisk kombination: Dokumentärer, serier och inte minst fotboll i toppklass via Dplay tillsammans med kundservice i toppklass hos Sappa, säger Hasse Svensson, vd på Sappa.

För mer information:
Hasse Svensson, AB Sappa
hasse.svensson@sappa.se
0702 33 77 31

Kom igång med Dplay

Beställ ditt abonnemang hos Sappa och samla dina tjänster hos en och samma leverantör. Då kan du få bredband, TV och streamingtjänst på samma faktura – och dessutom med riktigt bra kundservice på alltihop. Smidigt, eller hur?

Håll utkik på sappa.se – för att bli först ut att skaffa Dplay genom Sappa!